PROJECTEN

SCHOOLBAL MET BALLEN

De magische bal...

Waarzegster Timothya Balalaika keek bij het binnenkomen in haar magische bal en voorspelde ons een prettig schoolfeest...

Spierballen...

Ouders en buurtbewoners bouwden samen met ROCSA vzw een spectaculaire meccano-brug over de muur van onze schooltuin.

Balspelen...

Jong en oud mikten kleurrijke ballen naar de ballenspuwers en naar het wandelende ballenmik-pak, kabbelende pingpong-balletjes werden gretig uit de soep-visvijver geschept, knikkers rolden in verrassende kronkels door het knikkerkasteel en door het pak van Juf Katrien. 

De kangoeroe-ballen veerden als nooit tevoren naast de grote kin-ballen in de turnzaal, golfballetjes werden met doordachte slagen naar de holes van het minigolf-parcours gemikt. Geen balletje bleef onaangeroerd in het zalige ballenbad.

Het spannende blindenbal-parcours was een bijzondere ervaring en blijde gezichten werden nog vrolijker door de bal-versieringen die werden aangebracht aan de schminkstand.

Smakelijke ballen...

Tussendoor werd er heerlijk gesmuld ! IJsbollen, soezen, gehaktballen en vegetarische ballen werden liefdevol geserveerd door de bar-ploeg. (Dank u !)

Tom BALthazar...

Na het zingen van ons ballenlied bracht de schepen heuglijk nieuws over de ontwikkeling van de site en opende hij het schoolbal.

Schoolbal...

Dans-klaar trokken we met zijn allen naar de balzaal waar we ons vervolgens swingend en met de professionele begeleiding van Disco-Bart heerlijk in het zweet dansten onder de blinkende disco-bal.

 

Timothya Balalaika had gelijk. Het was absoluut een prettig schoolfeest. 'We had a ball !'

Dit was een schoolbal 'met ballen'.